Yarın yapılacak olan ve 2015-2016 Futbol Sezonunda Ardahan’ı temsil edecek takımın belli olacağı maç öncesi Göle Belediye Spor’a moral bozan haber geldi.
Serhat Ardahan Spor ile Göle Belediye Spor’un karşılaşacağı maç öncesi Göle Belediye Spor’un teknik direktörüne ceza geldi.
Tarihi maç öncesi sahaya girememe cezası alan Göle Belediye Spor’un Teknik Direktörü nedeniyle Göle bu önemli maç öncesi teknik direktörü sahaya çıkacak.
**SAHAYA KORSAN FUTBOLCU ÇIKARAN KALE SPOR’DAN AKLA MANTIĞA GELMEYEN SAVUNMA..
Göle Belediye Spor Teknik Direktörü Tuncay Kasımoğlu geçtiğimiz hafta oynan ve iki korsan futbolcuyu sahaya süren Kale Spor maçında aldığı Ardahan İl Disiplin Kurulu tarafından ceza dolaysıyla sahaya girmeme cezası alırken Kale Spor’un bu maça çıkardığı iki korsan futbıolcusunu saklamak için bir çokları gibi bayrağı kullandığı ortaya çıktı.
Kendi suçlarını görmezden gelip, şampyonluktan olduğu maça iki korsan futbolcusunun nedenini açıklamayacağına, savunmasında ‘Sahaya bayraklı formalarımızla bırakmadılar’ şeklinde saçma sapan bir savunma yapan Kale Spor’un da bu köylü kurnazlığı tutmadığı ve Ardahan İl Disiplin Kurulu tarafından cezalandırıldığı öğrenildi.