
Fidanların dikimine Kamu Hastaneleri Hizmet Başkanı Uz.Dr. Nejat AKIN, Hastanemiz Başhekimi Uz.Dr. Onur CORUH, Hastanemiz İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Mevlüt SARIÇAM, Hastane idarecileri, sağlık görevlileri ve personeller katıldılar.

GÖLE HABER Kurbani DEMİR
.jpg)
DEVLET HALKTIR!..

Çünkü devlet denen şey iktidarlar değil, devleti oluşturanlar, halktır..


Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimler öncesi en çok oyu alacak olan genel başkan ve milletvekili kimlerin olduğu yönünde yapılan açıklamalarda ülkede HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Ardahan’da ise HDP’nin Milletvekili Adayı ve Ardahan Milletvekili olacağı ileri sürülen Dr. Taşkın Aktaş olduğu belirtilmektedir.
**Tek Kadın Adayı HDP’de..
Ülke genelinde olduğu gibi Ardahan’da da kadınları unutmayan ve iki adayından birini kadınlara ayıran HDP Ardahan’da da 2. Sıra adayı Arzu Moco ile 7 Haziran genel seçimlerine gidiyor.
HDP Ardahan Milletvekili Adayı Arzu Moco, HDP Milletvekili Mülkiye Birtane ile birlikte, Göle ilçesine bağlı Kuytuca ve Toptaş köylerini ziyaret ederek, destek istedi. Kuytuca köy meydanında yapılan toplantıda konuşan Birtane, Göle ilçesinin HDP’ye sahip çıkacağını dile getirerek, “Diğer sistem partilerinin sizlerin iradesini hiçe saymasına izin vermeyin. Kobanê’de DAİŞ çetelerinin yaptıklarını gördünüz. AKP’nin nasıl yardım ettiğini de gördünüz. Türkiye’nin her yerinden HDP’ye çok büyük bir destek ve ilgi var. Bu yüzden artık Türkiye’de ve Kürdistan’da yaşayan tüm halklar 8 Haziran’da Meclis’te buluşalım” dedi.
HDP adayı Arzu Moco ise 7 Haziran’ın tarihi bir önemi olduğunu dile getirerek, “AKP bizim yüzde on barajını geçmememiz için her gün yeni saldırılarda bulunuyor. Çok gizli çalışmalarla halkların iradesini engellemeye çalışıyor. HDP’den korkuyor. Biz yüzde on barajını geçeceğiz ve daha özgür yarınlara hep birlikte evet diyeceğiz” diye konuştu.
**Ülke barışı için sizde bir oy kullanın..
‘Dağda değil, ovada siyaset yapın’ denilenlerin meclise girmemesi için önlerine konulan %10 Barajı aşmaya çalıştığı ülkemde önümüzde ki pazar günü seçim var..
Ben dahil, milyonlarca insanın başına gideceği ve vicdanı ile oyu arasında kalacağı sandıklarda nasıl bir sonuç çıkacağının tartışıldığı şu günlerde en çok konuşulanların başında gelen diğer önemli bir konu da başlatılan barış sürecinin devam edip, etmeyeceğidir..
Ve bu barışın 7 Haziran Genel Seçimleri ardından devamı için kimin hangi safta, nerede yer aldığı konuşulup, tartışılmaktadır.
Şu an hükumet olan AK Parti’nin ‘Ben başlattım’ dediği barış sürecinin muhatabı olan HDP’nin meclise girmesiyle devam edeceği yönünde kaanat getirenlerin hala çoklukta olması umutları arttırırken, buna karşı çıkıp, HDP’yi meclise sokmamak için devletin imkanları dahil tüm güçleri harekete geçirenler de hiç az değil..
İşte burada biz seçmenlere çok büyük görev düşüyor ve 7 Haziran’da başına gideceğimiz sandığın başında barışın devamı, ülkenin huzuru için gerekeni yapmalıyız diye düşünmekteyim..
Bu nedenle; Kocaeli’n de bulunan kardeşimin düğünü olmasına karşın Ardahan’da ayrılmayıp, 7 Haziran’da önüme konulacak olan seçim sandığını bekliyor ve barışa devam diyeceğim..